Τα τραγούδια που θα βρείτε στο Τραγουδοποιός.GR δεν πωλούνται . Διανέμονται ΔΩΡΕΑΝ από τους δημιουργούς τους.

Φραγκάκης Νίκος

Ο Νίκος Φραγκάκης ξεFRAGAKIS NIKOS_TRAGκίνησε να ασχολείται ερασιτεχνικά με τη μουσική το 1994 παίζοντας τραγούδια έντεχνα και ροκ, μια τάση αρκετά συνηθισμένη για τη εποχή εκείνη. Τελειώνοντας το λύκειο ξεκίνησαν οι ανησυχίες για τις πρώτες δικές του δημιουργίες.

Μάθαινε δημιουργώντας και δημιουργούσε μαθαίνοντας βάζοντας σιγά σιγά κι άλλα όργανα στο παιχνίδι εκτός από κιθάρες που είναι το βασικό του όργανο. Με τον καιρό απέκτησε ένα δικό του home studio απ’ όπου παράγει τις πρωτόλειες εκδόσεις των τραγουδιών του κάποια από τα οποία υπάρχουν στο Tragoudopoios.gr και στο Youtube.

Δισκογραφικά έχουν εκδοθεί τα τραγούδια “Αντίλαλος” και “Το Φάντασμα”, το πρώτο σε ερμηνεία του Χρήστου Νινιού στο άλμπουμ “Γράμμα στο Θεό” και το δεύτερο από τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών στο επετειακό άλμπουμ “5 χρόνια Αγώνες Δημιουργίας Ελληνικού Τραγουδιού”. Στα τέλη του 2016 αναμένεται η πρώτη του προσωπική δισκογραφική δουλειά.

Τα τραγούδια του Νίκου Φραγκάκη κινούνται στο έντεχνο ύφος έχοντας λαϊκά, παραδοσιακά και ροκ στοιχεία. Γράφει στίχους και μουσική και ενορχηστρώνει το μεγαλύτερο μέρος των τραγουδιών του.

Koumpi_1

Διαβάστε στο Blog…